Luni - Vineri - 9:00 - 20:00, Sambata - 9:00 - 14:00

Lucrari dentare

Coroane dentare, proteze fixe pe implant sau capse, pivot - sunt solutii de tratamente protetice care refac functia masticatorie.

Pivotul dentar este un dispozitiv protetic care are drept scop refacerea sau intarirea dintilor fracturati sau cariati si care este acoperit de o coroana dentara.

Refacerea functiei masticatorii se poate realiza cu ajutorul protezei dentare. Masticatia cu ajutorul protezei dentare dentare nu este ideala din punct de vedere al confortului dar reprezinta un compromis viabil atunci cand situatia clinica nu permite realizarea unor lucrari fixe sprijinite pe dintii restanti sau pe implanturi dentare.

Gutiera ajuta la protectia dintilor pe timp de noapte la pacientii ce sufera de bruxism, protectia dintilor si a mucoaselor la sportivii de performanta sau se poate folosi pentru tratamentele de albire la domiciliu.

Proteza dentara mobila este una dintre cele mai folosite metode de inlocuire a dintilor. Ea este folosita in special atunci cand pacientul are multi dinti lipsa si "nu mai are legaturi" pentru a beneficia de o proteza fixa.

Proteza dentara elastica este din ce in ce mai folosita in defavoarea clasicelor proteze dentare din acril. Avantajele unei proteze elastice sunt multiple, dar inglobând o tehnologie mai noua, inca nu este atât de accesibila din punct de vedere al pretului

Ai o problema dentara?

Programeaza-te la o consultatie pentru a primi un plan de tratament complet
Vreau consultatie