digital smile design

Digital Smile Design(DSD) este cel mai nou instrument cu ajutorul caruia poti participa, pas cu pas, la crearea zambetului dorit impreuna cu medicul specialist in estetica dentara. DSD este un procedeu computerizat ce simuleaza rezultatul final al tratamentului, permitand astfel vizualizarea rezultatelor procedurilor ce urmeaza a fi efectuate chiar inainte de prima ședinta de tratament.

Etapele DSD

  • Smile Test - Comunicarea cu pacientul este foarte importanta pentru a afla cat mai exact care sunt nevoile și așteptarile acestuia cu privire la tratamentul estetic dorit. Pentru aceasta, este necesar ca in cadrul consultatiei DSD, pacientul sa aiba o discutie cat mai detaliata cu medicul specialist
  • Imagini DSD - Realizarea unor imagini care sa surprinda statusul incipient al danturii, cat mai ales fizionomia fetei și trasaturile faciale sunt extrem de importante in vederea realizarii simularii digitale. Un zambet perfect inseamna armonizarea unei danturi sanatoase și frumoase cu restul trasaturilor fetei.
  • Vizualizarea DSD - Multumita tehnologiei și a informatiilor obtinute, medicul specialist va prezenta cu ajutorul programului digital un nou design al zambetului tau.

Simularea mai multor posibilitati de tratament iti ofera optiuni diferite și iti permite sa alegi varianta optima de tratament, avand la dispozitie animatii și imagini de inalta calitate. Cu ajutorul programului DSD poti intelege mult mai bine situatia actuala a danturii tale, cat și pașii de tratament și cel mai important, poti vizualiza rezultatul inca de la prima sedinta! Specialiștii nostrii in estetica dentara au urmat cursuri sustinute de catre Dr. Christian Coachman, inventatorul conceptului Digital Smile Design.