Luni - Vineri - 9:00 - 20:00, Sambata - 9:00 - 14:00
 • Microscop endodontic

  Tratamentele endodontice asistate de microscop reprezinta cea mai complexa formula de lucru existenta, in prezent, in endodontie. Microscopul vine in ajutorul medicului endodont oferindu-i vizibilitate directa si claritate sporita pentru un tratament finalizat cu succes.

 • Obturatie de canal 3D

  Cele mai noi tehnologii de tratament endodontic implica utilizarea microscopului dentar, aparatura de preparare a canalelor cu tehnica rotativa, irigarea si curatarea canalelor cu laser si ultrasunete si obturarea 3D prin compactarea verticala la cald.

 • Tratamente asistate la microscop

  Interventiile asistate de microscop sunt incet dar sigur tot mai des intalnite in cadrul clinicilor stomatologice din intreaga lume. Acum, pacientii din Ploiesti pot beneficia de avantajele procedurilor efectuate sub control microscopic si in cadrul clinicii stomatologice Office Dent.

 • Tratamentul de canal

  Tratamentul de canal se aplica in cazul in care nervul dintelui este distrus ireversibil de carie sau de o trauma. In acest caz pulpa dentara se poate inflama si se mareste in volum, iar din cauza presiunii pe care aceasta o exercita asupra cavitatii pulpare, apare senzatia de durere.

Ai o problema dentara?

Programeaza-te la o consultatie pentru a primi un plan de tratament complet
Vreau consultatie