Luni - Vineri - 9:00 - 20:00, Sambata - 9:00 - 14:00
 • Carie dinti de lapte

  Dintii de lapte au o altfel de structura decat cea a danturii adultilor. Ei sunt mai sensibili si mai putin rezistenti. Dintii de lapte sunt sensibili la bacteriile care traiesc in gura si daca nu exista o igiena dentara corecta, cariile dintilor de lapte apar foarte repede.

 • Eruptia dentara

  In perioada eruptiei dentare copiii pot prezenta salivatie abundenta, neliniste, tulburarea somnului, usoara crestere a temperaturii, inrosirea gingiilor. Discomfortul bebelusului inaintea varstei de 5-6 luni este extrem de rar datorat eruptiei dentare.

 • Extractie dinti de lapte

  Dintii de lapte au un rol deosebit de important atat in alimentatia copilului, cat si in procesul de dezvoltare armonioasa a aparatului dentomaxilar. Extractia prematura a dintilor de lapte poate conduce la anomalii de pozitie si tulburari in dezvoltarea dintilor permanenti.

 • Fluorizari dinti de lapte

  Fluorizarea realizata in cabinetul stomatologic este o fluorizare locala si consta in aplicarea fluorului sub forma de lacuri sau geluri direct pe suprafata dintilor.

 • Sigilari dinti

  Sigilarea santurilor si fosetelor ocluzale (cele cu care mestecam) este considerata cea mai sigura metoda de profilaxie primara, fiind o metoda de imunizare a acestor suprafete.

Ai o problema dentara?

Programeaza-te la o consultatie pentru a primi un plan de tratament complet
Vreau consultatie