Luni - Vineri - 9:00 - 20:00, Sambata - 9:00 - 14:00

Ascultam parerile si feedback-ul pacientilor nostrii

Dupa terminarea tratamentelor in cadrul clinicii Office Dent, unii dintre pacientii nostri aleg sa isi impartaseasca experienta lor. Le multumim sincer pentru mesajele lor si promitem sa invatam si sa ne imbunatatim in continuare.

  • Nume pacient: Elena V
  • Locatie: Montreal, Canada

Am facut cea mai fericita si buna decizie cand am ales sa calatoresc din Canada in Romania, la clinica OfficeDent din Ploiesti, pentru a rezolva cateva probleme dentare foarte serioase (incluzand operatii de aditie de os, coroane de zirconium, implant dentar, chiuretaj gingival, extractii si lucrari pe canal, etc). Toate aceste servicii mi-au fost oferite de Dr. Raluca Draghici, Dr. Mihai Dorobantu, doctori care au dat dovada, zi de zi, de un mare profesionalism (fara insa a uita latura umana a meseriei dumnealor si compasiunea de care un pacient are totusi atata nevoie).

Experienta mea la OfficeDent a fost extraordinara, doctorii si intregul personal al clinicii sunt niste adevarati perfectionisti carora intradevar le pasa sa iti ofere cea mai buna alternativa medicala (chiar si financiara, in cazul meu). Problemele mele au fost cu adevarat serioase, insa doamna doctor Draghici (alaturi de intrega sa echipa de profesionisti) m-a facut sa zambesc din prima clipa si timp de o luna intreaga am simtit grija, atentie, rabdare, caldura, siguranta, incredere si profesionalism la OfficeDent.

Multumesc pentru ca mi-ati redat zambetul si confidenta, deja v-am recomandat, cu caldura, nu numai familiei mele, dar si altora si o voi face si de-acum inainte! Va doresc, din inima, sa ramaneti mereu aceeasi doctori stomatologi (dar mai ales, OAMENI) minunati! Doctorul meu dentist canadian (care a vrut sa ma revada dupa reintoarcerea din Romania) a ramas absolut placut impresionat de munca dumneavoastra! Inca o dovada in plus ca am facut cea mai buna decizie cand am ales sa-mi rezolv problemele stomatologice la OfficeDent din Ploiesti, Romania...

Multumesc din suflet, OfficeDent!!!


Ai o problema dentara?

Programeaza-te la o consultatie pentru a primi un plan de tratament complet
Vreau consultatie