Luni - Vineri - 9:00 - 20:00, Sambata - 9:00 - 14:00

Scannerul intraoral digital este fără îndoială cea mai nouă tehnologie din stomatologie cu ajutorul căreia reducem timpul pe scaun al pacientului atât pentru diagnostic, cât și pentru alte proceduri premergatoare unui tratament precum amprentele dentare. Principala calitate a acestei tehnologii o reprezintă fără îndoială faptul că fiind un proces asistat digital crește calitatea lucrării finale iar pacientul beneficiază de o experiență non-invazivă și relaxantă.

Tratamentul stomatologic cu laser este cel mai modern din domeniul stomatologiei, fiind o tehnică non-invazivă, extrem de precisă, rapidă și, foarte important, complet nedureroasă. Laserul dentar EPIC™ X Biolase reduce semnificativ sângerarea in terapia parodontală nechirurgicală și perioada de recuperare post-procedură asigurând rate înalte de succes ale tratamentului.

Reprezintă un tratament restaurativ sau cosmetic prin care se schimbă estetica zambetului îmbunătățind armonia, culoarea și forma dinților. Dacă doriți un zâmbet mai strălucitor, mai armonios sau pur și simplu diferit, tratamentul cu fațete dentare este soluția ideală. Aceste fațete dentare sunt minim-invazive, delicate, extrem de rezistente și longevive. Culoarea de fațete dentare este permanentă și nu se schimbă în timp.

Pentru a reda funcția și forma unui dinte deteriorat de carii medicul dentist îndepartează în prima etapă țesutul dentar afectat, curăță zona după care astupă cavitatea astfel formată cu un material de obturație. Această acoperire se numește obturație sau colocvial plombă.

Implanturile dentare sunt stâlpi sau cadre metalice pe care se sprijina dintii artificiali. Prin intervenţie chirurgicală implanturile sunt introduse sub gingie, în osul maxilar. 

Albirea dinţilor se poate face numai pentru dinţii permanenţi iar medicul dentist va recomanda metoda de albire dupa evaluarea sanatatii dintilor. In functie de gradul de colorare se pot sugera una sau mai multe dintre urmatoarele proceduri: 

Interventiile asistate de microscop sunt incet dar sigur tot mai des intalnite in cadrul clinicilor stomatologice din intreaga lume. Acum, pacientii din Ploiesti pot beneficia de avantajele procedurilor efectuate sub control microscopic si in cadrul clinicii stomatologice Office Dent.

Tratamentul ortodontic implica folosirea aparatelor dentare pentru a alinia dintii sau pentru a corecta muscatura pacientului. La ora actuala, tratamentul ortodontic reprezinta o optiune viabila pentru orice persoana indiferent de varsta iar pacientii din Ploiesti pot beneficia de acest tip de tratament la Office Dent.

Vizualizeaza intreaga echipa medicala si cauta dupa specializare.

Vino la o consultatie pentru un plan de tratament personalizat!

Ai o problema dentara?

Programeaza-te la o consultatie pentru a primi un plan de tratament complet
Vreau consultatie