Luni - Vineri - 9:00 - 20:00, Sambata - 9:00 - 14:00

Echipa medicala Office Dent

O echipa de medici specializati in toate ramurile stomatologiei

Dr. Raluca Draghici

Medic coordonator al echipei medicale din cadrul clinicii Office Dent, specialist protetica dentara, PhD in stiinte medicale, competenta implantologie, medic medicina generala

Dr. Despina Miciulica

Medic Specialist Ortodontie si Ortopedie Dento-Faciala absolvent al Facultatii de Medicina Dentara din cadrul UMF Carol Davila Bucuresti, promotia 2006 specializare ortodontie 2010, certificare internationala Incognito si STB 

Dr. Mihai Dorobantu

Doua specializări în medicina dentară și medicina generală în cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila” din București a ales cea mai mare provocare pe care i-o putea oferi stomatologia devenind chirurg oro-maxilo-facial si practica chirurgia ortognatică la cel mai înalt nivel.

Dr. Mara Petre

A absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila" din Bucuresti, după care a urmat specializarea in Protetica Dentară. Pasionata de estetica dentară și protetica pe implanturi utilizeaza cele mai noi tehnologii de stomatologie digitală oferind optiuni de tratament care contribuie pe termen lung la sănătatea dinților.

Dr. Andrei Arion

Absolvent Universitatea de Medicină Carol Davila din Bucuresti se axeaza pe tratamente in domeniul odontologiei, stomatologiei conservative și restaurarilor protetice. Practica continua, perseverenta si informarea permanenta se traduc in tratamente de calitate si satisfactia pacientilor.

Dr. Ionut Iancu

Pasionat de stomatologie protetica, restauratoare si estetica faciala, absolvent UMF Carol Davila promotia 2015 asigura tratamente de îngrijire orală la cele mai inalte standarde si foloseste cele mai noi tehnologii din domeniu: scanner intra-oral și lucrari executate CAD/CAM.

Dr. Loredana Nicolae

Pasionata de stomatologie a studiat morfologia dintilor devenind prima data tehnician dentar si ulterior Absolvent Facultatea de Medicina Dentara din cadrul Universitatii de Medicina Titu Maiorescu Bucuresti. Pasionata de pedodontie se intelege foarte usor cu micii pacienti care de multe ori sunt anxiosi in cabinetul de stomatologie.

Dr. Andrei Gobej

Absolvent Facultatea de Medicina Dentara din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila in anul 2011, si-a continuat specializare ca medic rezident devenind medic specialist parodontolog in 2014. Asigura tratamente parodontale complexe, interventii chirurgicale asupra parodontiului si considera controlul parodontal periodic o conditie esentiala pentru un zambet sanatos.

Dr. Delia Ciocan

Medic Specialist - Ortodontie si Ortopedie Dento-Faciala, doctor in stiinte medicale, certificare Invisalign

Dr. Ioana Zainea

Iubeste meseria de doctor stomatolog și este de părere că o dantură sănătoasă reprezintă fundația unei vieți fericite și împlinite ! Asigura tratamente de profilaxie, parodontologie si stomatologie generala pentru a vă păstra sănătatea dinților și a gingiilor !

Dr. Vlad Antohi

Absolvent UMF Carol Davila in Bucuresti, a continuat studiile devenind medic specialist in endodontie (tratamentul tridimensional al canalelor dentare la microscop).

Gaseste medic

Vino la o consultatie pentru un plan de tratament personalizat!

Echipa medicala

Ai o problema dentara?

Programeaza-te la o consultatie pentru a primi un plan de tratament complet
Vreau consultatie